Pateeleipä & marinoitu punasipuli

Mitä pidit tästä reseptistä?

Arvostelujen keskiarvo: / 5. Arvostelujen määrä:

Mitä pidit tästä reseptistä?

Kerro mielipiteesi ja auta meitä kehittämään reseptiämme!

Pateeleipä & marinoitu punasipuli

Marinoitu punasipuli on lisuke, joka kruunaa monet tarjottavat. Marinoitu punasipuli sopii loistavasti yhteen Calvon tonnikalapateen kanssa. Tämä helppo ja herkullinen resepti sopii mainiosti koristamaan brunssipöytää, osaksi tapastarjoilua, alkupalaksi tai välipalaksi. Nopea valmistaa ja helppo varioida.

Helpot pateeleivät marinoidulla punasipulilla ja kapriksella, por favor!

vaikeusaste: helppo

kesto: 00:30h

annoksia:

Tarvitset:

Tummaa leipää

Calvon tonnikalapateeta

Punasipulia

Kapriksia

Persiljaa

 

Ohje:

  1. Kuori punasipulit ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi. Kiehauta etikka, sokeri, pippurit ja suola. Lisää joukkoon punasipulit. Kiehauta.
  2. Anna punasipuliviipaleiden jäähtyä ja lisää öljy. Jäähdytä kunnolla ennen kuin jatkat.
  3. Viipaloi leipä ja levitä tonnikalapatee sen päälle.
  4. Aseta marinoidut punasipulit leiville. Ripottele päälle kapriksia ja persiljaa.

 

Calvon vinkki, por favor!

Marinoitua punasipulia voit valmistaa kerralla isomman satsin ja säilyttää sitä jääkaapissa.

Katso myös Calvon muut herkulliset tonnikalareseptit täältä.

Jätä kommenti